perjantai 2. maaliskuuta 2018

Maaliskuu on täynnä iloa!

Hei! 

Katsokaapa tätä kuvaa: ... ja tätä:

'
Nähtyäni tämän kaktuksen tulin onnelliseksi. Onnen tunne kumpusi vatsasta ja siirtyi vähitellen käsivarsiin, kunnes se saavutti aivot :). Joskus käy näin - onnen hetket saapuvat yllättäen, kutsumatta ja täyttävät koko ihmisen. Ne ovat ihania, voimaannuttavia hetkiä.

Tämä ilmiö toistuu yllättävän usein maaliskuussa. Hyvän mielen hetkiä tulee koko ajan lisää - HYVÄ ja KAUNIS korostuvat. Eikö olekin ihmeellistä, että maailma pysyy samanlaisena, mutta me ihmiset tulkitsemme sitä tietynlaiseksi? Maaliskuussa talvi näyttäytyy kauniilta - nautin jopa postilaatikolla käymisestä -28 asteessa. 

Nyt tekee  mieli luoda kaunista, raikastaa kotia ja tuoda keittiöön tuoreita yrttejä, sanoa hyvästi kaikelle turhalle (sekä tavaralle että päässä kertyneelle 😀) ja yksinkertaisesti nauttia. Tuntuu siltä, että on päässyt eroon valtavasta sementtisäkistä, on kevyt olo ja tekee mieli tanssia. Innostuin pitkästä aikaa tekemään käsitöitä. Löysin netistä virkkausohjeen ja jäin "koukkuun". Aion tehdä valtavan päiväpeitteen. 26 kukkaa on jo virkattu.


Ostin keittiöön yrttejä ja rukolaa ja istutin ne muoviruukkuineen isompiin, valkoisiin astioihin. Ne ovat herkullisia leivän päällä tai salaateissa ja lisäksi hyvin kauniita. 


Nyt tekee mieli liikkua! Liikunta auttaa "sisäisten mörköjen" karkottamisessa. Tulee puhdas, selkä olo, kun on kävellyt tunnin meren rannalla tai hiihtänyt kunnon lenkin. 


... ja eväät maistuvat ulkona niin hyviltä:


Loistavaa, nautinnollista maaliskuuta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti